AWARD CONCEPT: Beau Monde Award Rechthoekig

AWARD CONCEPT : Beau Monde Award Rechthoekig

Het Celebrity, Style en Beauty Magazine Beau Monde reikt ieder jaar de Beau Monde Awards uit. Er worden 6 prestigieuze awards uitgereikt: de Best Hair Award, de Cover Girl Award, de Jewel Award, de Leco Look Award, de Man of Style Awarden de Stylish Woman Award. We hebben een aantal concepten ontwikkeld voor dit Celebrity-Event

Het ontwerp voor deze Beau Monde Award is uitgevoerd in glas, kristal en aluminium.

De massief glazen plaquette is de drager van de aluminium BM initialen. Dit materiaal aan aan de voorzijde glimmend geborsteld en aan de zijkanten gematteerd. Aan de voorzijde van de plaquette is het Beau Monde logo aan gebracht d.m.v. zandstraaltechniek  in de kleur van het Beau Monde logo.

De decoratie is aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek.  Deze decoratie methode geeft een mat oppervlak. Chique, stijlvol en subtiel.  Dit kan eventueel ook met kleur ingelakt worden.

Dit Award-concept is een voorbeeld van de vele mogelijkheden die de verschillende materialen bieden. In onze ogen bevat een sterk award-concept een verwijzing naar de huisstijl van de opdrachtgever. Het heeft een niet alledaagse vorm en is uitgevoerd in exclusieve materialen. Dit bewuste award-concept kan uitgevoerd worden in vele kleuren glas en kristal, gecombineerd met materialen als aluminium, messing, brons, RVS en natuursteen.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Beau Monde
AFMETINGEN:  30 x 10 cm (Breedte x Hoogte)