AWARD CONCEPT: Beau Monde Celebrate Award Inox

AWARD CONCEPT: Beau Monde Celebrate Award Inox

Het Celebrity, Style en Beauty Magazine Beau Monde reikt ieder jaar de Beau Monde Awards uit. In 2016 bestaat Beau Monde 20 jaar. Dé gelegenheid om de awards een feestlijke uitstraling te geven. Het ontwerp voor de Beau Monde Celebrate Award is uitgevoerd in glas, kristal en aluminium. Er worden 6 prestigieuze awards uitgereikt: de Best HAit Award, de Cover Girl Award, de Jewel Award, de Leco Look Award, de Man of Style Awarden de Stylish Woman Award.

De ronde massief glazen staf is omhuld door inox(=roestvast staal). Dit materiaal loopt uit van een ronde buis naar een open vlak. Het oppervlak van dit metalen ‘blad’ is ambachtelijk gesmeed en voorzien van een patroon van gaatjes wat de suggestie van een ‘juichende figuur’ wekt. De kristallen staf is voorzien van een gekleurde coating in de kleur van het Beau Monde logo.

De decoratie is aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek.  Deze decoratie methode geeft een mat oppervlak. Chique, stijlvol en subtiel.  Dit kan eventueel ook met kleur ingelakt worden.

Dit Award-concept is een voorbeeld van de vele mogelijkheden die de verschillende materialen bieden. In onze ogen bevat een sterk award-concept een verwijzing naar de huisstijl van de opdrachtgever. Het heeft een niet alledaagse vorm en is uitgevoerd in exclusieve materialen. Dit bewuste award-concept kan uitgevoerd worden in vele kleuren glas en kristal, gecombineerd met materialen als aluminium, messing, brons, RVS en natuursteen.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Beau Monde
AFMETINGEN:  32 x 13 cm (Hoogte x Breedte)