AWARD CONCEPT: Samsung Premium Support Award

AWARD CONCEPT: Samsung Premium Support Award
De basis van dit ontwerp is de “A” uit het Samsung Logo. Symboliek als ‘de weg naar de top, samen naar de top, verbinden om te winnen, zouden allemaal van toepassing kunnen zijn op deze unieke vorm. De blauwe ellips, eveneens onderdeel van het Samsung logo, vormt de basis van dit succes. Het logo in de kleine plaquette is in deze uitvoering aangebracht d.m.v. zandstraal techniek. Ook kan dit d.m.v. 3D laser techniek uitgevoerd worden. Als laatste afbeelding is ook een variant gemaakt met een massief Aluminium “A” De awards zijn volledig handgemaakt.

De hoofdprijs is gemaakt van 25 mm dik helder kristal, op een ellips-vormige plaquette van 10 mm dik, blauw floatglas. De categorie-prijzen zijn gemaakt van 15 mm dik floatglas op een plaquette van 8mm dik helder floatglas, (met blauwe coating)
DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Samsung
AFMETINGEN: Hoofdprijs ca. 28×8×17 cm (LxBxH) Categorie-prijs ca.22x6x13 cm (LxBxH)

Prijzen op aanvraag

KRISTALLEN AWARDS

Wanneer kristallen awards een exclusief ontwerp hebben, geven deze de uitreiking meer allure. Een prestatie, organisatie of persoon krijgt zo meer eer, en uw gebaar is royaler. Daarom zijn de awards van kristal van Business Glass zo populair bij uiteenlopende organisaties. Vooral dankzij de unieke en exclusieve uitstraling van de ontwerpen. Naar aanleiding van een begrip, een logo of uw idee maken we een schets, gevolgd door een proefmodel en het uiteindelijke product. Alles door ons eigen team! Uw exclusieve, op maat gemaakte kristallen awards kunnen dus al snel leverbaar zijn.

De populariteit van onze kristallen awards danken wij ook aan onze voordelige prijzen, en passen in budgetten die verantwoord worden beheerd. Zo wordt het ook voor u heel gemakkelijk om de show te stelen met ongeëvenaard mooie awards van kristal, terwijl u toch een beperkte uitgave doet. Neem hiervoor nu contact op.

Wie krijgt onze kristallen awards?

Onze kristallen awards zijn dankbaar afgenomen door grote organisaties zoals ABN AMRO, Reed Business, Nationale Nederlanden, Philips, Heineken en o.a. ook de Ministeries van verkeer & milieu, en het ministerie van economische zaken.

Voor hen maakten we de mooiste en meest exclusief ogende kristallen awards. Iedere klant van Business Glass krijgt een product dat geheel naar wens is en tot in detail schittert.

Award van kristal of ander materiaal

Bijna alles mogelijk is mogelijk dankzij moderne technieken, gedegen vakmanschap en verrassende ontwerpen. Bijzondere vormen komen tot hun recht door vakkundige bewerking, door het fraaie materiaal, of door een combinatie van verschillende materialen. U kunt dus een award geheel van kristal laten maken, maar ook van kristal, gecombineerd met bijvoorbeeld aluminium, natuursteen of zelfs hout.