Awards: Philips PEC X Award

Awards: Philips PEC eXcellence Award

De vorm van deze Award is gebaseerd op het X teken uit het woord eXcelleren. Deze eXcellence Award wordt uitgereikt aan teams die bijzondere prestaties hebben verricht op hun vakgebied.

De award is gemaakt van bamboe ,glas en aluminium. Bamboe is een grassoort die zeer snel groeit en duurzaam is verwerkt tot dit plaatmateriaal. Glas en aluminium zijn recyclebaar, waardoor het complete product duurzaamheid op een stijlvolle manier uitdrukt.

De award is  volledig handgemaakt.

OPDRACHTGEVER: Philips
AFMETINGEN:
20x23x5,5 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Glass Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

GLASS AWARDS

Business Glass heeft Glass Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Heineken, Amazon, ABN AMRO, Philips, Signify, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl