Awards: Heineken TPM next awards

Awards: Heineken TPM next awards

De Heineken TPM Award heeft een opvolger gekregen: de TPM next Award. In het streven alle brouwerijen van Heineken, wereldwijd, volgens dezelfde kwaliteitsnormen te laten produceren is het TPM programma in het leven geroepen. De award wordt door Heineken uitgereikt aan brouwerijen die in proces en productie een deze kwaliteitsnorm hebben behaald. Er zijn drie niveaus haalbaar, Bronze, Silver en Gold.

De TPM next Bronze Award bestaat uit een zwarte kristallen voet , met daarop een staande plaquette. Op deze staande plaquette is een ronde glazen plaquette aangebracht. Tekstplaatje bronskleurig metaal. De staande plaquette is aan de voorzijde voorzien van de tekst ‘TPM next’. Op de ronde plaquette is het decoratieve deel van het logo aangebracht. Aan de voorzijde van de zwarte voet is de naam van de award aangebracht in ets-wit. De decoratie op het metalen tekstplaatje is aangebracht d.m.v. zandstraaldecoratie.

De award is  volledig handgemaakt.

OPDRACHTGEVER: Heineken
AFMETINGEN:
15x18x12,5 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Glass Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

GLASS AWARDS

Business Glass heeft Glass Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Heineken, Amazon, ABN AMRO, Philips, Signify, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl