Tombstones: Oranje Nassau Energy Sterling Tombstone

Tombstones: Oranje Nassau Energy Sterling Tombstone

Deze Tombstone is ontworpen ter gelegenheid van de recente overname van Sterling Resources UK  (SRUK) door Oranje Nassau Energy (ONE). SRUK is gespecialiseerd in exploratie en ontwikkeling van olie- en gasproductie in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

In deze Tombstone is het boren naar olie en gas uitgebeeld door een ‘metalen pijp’ die door water en grond gaat. De aluminium buis staat voor de metalen pijp, de glazen plaquette voor water en de zwarte kristallen plaquette voor grond. De staande aluminium plaquette is een verwijzing naar de naam Sterling en doet denken aan een  ‘Sterling Zilveren Munt’.

De logo’s van de diverse participanten in deze deal zijn op de ronde glazen plaquette gedecoreerd middel zandstraaldecoratie. Om iedere ontvanger van deze Tombstone de eer te betonen die hem/haar toekomt wordt ieders eigen logo aan de voorzijde geplaatst. Niemand wil immers aan de achterkant vermeld worden.  Dit kan eenvoudig door de glazen plaquette te draaien in de gewenste stand. De ‘deal-details’ worden, hetzij op de ‘Sterling Zilveren Munt’, hetzij op de bovenzijde van de liggende plaquette geplaatst.

De Tombstone is uitgevoerd in drie varianten, waarbij de variatie bestaat uit uitvoering van de ‘ondergrond’ de sokkel:

De BUDGET uitvoering bestaat uit de ‘Sterling Zilveren Munt’  welke, middels een aluminium buis, is geplaatst op een ronde glazen plaquette. Bij de LUXE uitvoering is de ‘Sterling Zilveren Munt’ geplaatst op een aluminium plaquette, met daaronder de glazen plaquette. De EXCLUSIEVE versie is uitgevoerd als  ‘Sterling Zilveren Munt’ geplaatst op een aluminium plaquette, op een glazen plaquette, waaronder de zwarte kristallen is aangebracht.

De award is  volledig handgemaakt.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Oranje Nassau Energy (ONE).
AFMETINGEN: Budget: Dia 10 x 15 cm (Diameter x Hoogte)  Luxe: Dia 10 x 17 cm (Diameter x Hoogte)  Exclusief: Dia 10 x 20 cm (Diameter x Hoogte) 

Prijzen op aanvraag