GLAZEN AWARD

Glazen Award

Een award van glas betekent pas werkelijk iets wanneer het een exclusief design heeft. Zo krijgt de beloning van een prestatie, de waardering van een organisatie of de huldiging van een persoon de allure die u zoekt. De awards van glas die Business Glass maakt zijn daarom populair bij vele bedrijven en organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en unieke ontwerpen, en dat is te zien.

De populariteit van onze glazen awards is ook te danken aan de scherpe prijzen, waarmee u uw uitgave verantwoord kunt houden. Hierdoor kan iedereen een speciaal ontworpen award van glas laten maken en zo het gewenste gebaar maken, terwijl de uitgave beperkt blijft. Onze snelle levering is ongekend. Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve op maat gemaakte kristallen awards kunnen al snel leverbaar zijn.

Wilt u dit ook, neem dan nu contact met ons op!

Onze awards: meer dan glas

Met moderne technieken en gedegen materiaalkennis is bijna alles mogelijk bij het maken van glazen awards. U kunt kiezen voor een ontwerp gemaakt door ons, maar ook kunt u zelf ideeën aanleveren. Niet alleen de mogelijkheden qua vorm en ontwerp zijn zeer uitgebreid. Een award kan zijn exclusieve karakter ook krijgen door combinatie met andere exclusieve materialen. Zo kan glas bijzonder goed gecombineerd worden met roestvast staal, aluminium, natuursteen en exclusieve houtsoorten. Voorbeelden kunt u hier bekijken.

 

Wie kopen onze glazen awards

Vele belangrijke organisaties kiezen graag voor de beste kwaliteit. Ze laten hun award, tombstone, maar ook relatiegeschenk, dan ook graag door ons maken. Denk aan grote organisaties als het Ministerie van Defensie, Philips, ABN AMRO, Heineken, Shell. Maar ook kleinere organisaties kunnen rekenen op de mooiste glazen awards.

 

Doet u uw uitreiking eer aan met een waardige award van glas? Business Glas helpt u graag en betaalbaar aan het meest exclusieve dat u kunt krijgen!