AWARDS: Vakmedianet Distrifood Wheel of Retail 2016

AWARDS: Vakmedianet Distrifood Wheel of Retail 2016.

Het alsmaar draaiende ‘wheel of retail’, is een begrip in marketing en strategie voor o.a. supermarkten. De Wheel of Retail Award symboliseert deze beweging door de spiraalvorm die uitmondt in het DistriFood Wheel of Retail logo. De naar bovengerichte heldere glazen staf beeld de constante input inspanning en energie uit. Deze constante stroom leidt bij de succesvolle bedrijven tot een steeds groter volume en resultaat: De spiraalvorm wordt steeds wijder.  De glazen plaquette is de drager van de naam van de winnaar en de categorie waarvoor de Award uitgereikt wordt.

De Gouden Wheel is de ultieme beloning in deze competitie. Het hoogst haalbare. De Special Wheels worden uitgereikt voor prestaties op het gebied van bijvoorbeeld innovatie, of marktverruiming. De Categorie Wheel is de award die uitgereikt wordt aan de leverancier van het winnende produkt binnen een categorie in het totale aanbod van supermarktprodukten. De ‘Trigger Wheel’ is bedoeld om potentiële winnaars te triggeren om naar het event te komen en (wellicht) hun award in ontvangst te komen nemen.

De ‘Gouden Wheel’ is gemaakt van, maar liefst 19 mm dik(!) floatglas, 50 mm dik stafglas en geborsteld aluminium. De segmenten van het logo zijn uitgevoerd in goudkleurig metaal. De decoratie is gematteerd aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek.

De Special Wheels en de Categorie zijn eveneens uitgevoerd in floatglas en geborsteld aluminium. De Mini Wheels zijn gemaakt van floatglas en gemetalliseerd kunststof.

De awards zijn volledig handgemaakt.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Vakmedianet.
AFMETINGEN: Gouden Wheel, Diameter 175 mm. Special Wheel, Diameter 150 mm. Categorie Wheel, Diameter 125 mm. Mini Wheel, Diameter 75 mm,

Prijzen op aanvraag