Awards: Technische Unie Rings Logo Shield

Innovatie Award: Technische Unie Rings Logo Shield

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland met een uitgebreid assortiment installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Technische Unie levert aan bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op drie gelijkwaardige delen binnen het bedrijf. In het logo zijn deze drie delen, te weten:….. uitgebeeld als ringen.  De drie delen vormen samen het bedrijf . Samen werken ze gestaag aan verbeteringen. Innovaties zijn noodzakelijk om steeds voorop te kunnen blijven lopen.  Hiertoe is een interne innovatie competitie opgestart.

De Technische Unie Innovatie Award Rings (uitvoering Logo Shield) bestaat uit een massief aluminium plaquette, in de vorm van het logo, waarop drie massief aluminium ringen in stijgende lijn zijn geplaatst. Een stijgende lijn staande voor o.a.: groei in resultaat, marktaandeel of productaanbod.

De plaquette is  volledig handgemaakt.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Technische Unie
AFMETINGEN: 150x150x120 mm

Prijzen op aanvraag