AWARD CONCEPT: MISSET HORECA CATERING AWARD KRISTAL

AWARD CONCEPT: MISSET HORECA CATERING AWARD KRISTAL

Ondernemers, managers en medewerkers die de top bereiken, onderscheiden zich door innovatief en inspirerend bezig te zijn, door ook in tijden van crisis gas te geven, door het anders te doen dan anderen en door het beste te geven wat ze hebben.

Cateringtoppers konden tot 1 september voor één van de onderstaande zes prestigieuze Misset Catering Awards genomineerd worden.

Award voor meest innovatieve concept (product)
Award voor de beste manager uit de bedrijfscatering
Award voor de beste manager uit de onderwijscatering
Award voor de beste manager eten en drinken uit de zorg
Award voor de beste party-/eventcateraar
Award voor goede gastvrijheid (medewerker)

De award is uitgevoerd in als kristallen staf met een schuin topvlak op een blauwe kristallen sokkel. De afgeschuinde staf: helder, strak en wijzend naar de top. Rondom op  het oppervlak van de staf zijn de gestileerde iconen van mes, vork en lepel,  aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek.  Deze decoratie methode geeft een mat oppervlak. Chique, stijlvol en subtiel. Op de ‘borst’ zijn deze uitvergroot met daarboven het zeskantige deel van het logo. Dit kan eventueel ook met kleur ingelakt worden.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Vakmedianet, uitgever van Misset Horeca
AFMETINGEN:  30 x 7,5 cm (HxD)