Awards: JeugdWeek Cothen Beste Vrijwilliger Award 2019

Awards: JeugdWeek Cothen Beste Vrijwilliger Award 2019

Ieder jaar wordt er in Cothen de Jeugd Week georganiseerd. Een week aan het eind van de schoolvakantie, waarin er voor kinderen uit Cothen en omgeving een vol programma aan activiteiten wordt gepresenteerd. Knutselen, vossejacht, een dagje pretpark, voetballen, eten en eten maken, te veel om op te noemen. Voor alle voorbereidingen, activiteiten en begeleiding zijn de vele vrijwilligers zeer belangrijk. Om de beste van deze ‘helden’ extra te belonen is de ‘Jeugd Week, Beste Vrijwilliger Award’ bedacht. Een award met een bijzondere achtergrond, op een bijzonder evenement, voor een bijzondere vrijwilliger!

De award bestaat uit een hartvorm, uit massief alminium gesneden, waarop een dikke glazen plaquette is aangebracht, geplaatst op een groene kristallen sokkel. Op de glazen hartvorm is de decoratie aangebracht d.m.v. zandstraaldecoratie. Dit is gevuld met groene kleurlak. Eventueel kan er op de groene sokkel tekst worden aangebracht.

De award is volledig handgemaakt. Business Glass draait op 100% zonnenergie!

OPDRACHTGEVER:  JeugdWeek Cothen
AFMETINGEN:
20x15x12,5 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Amazon, ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl