Awards: BSI Kitemark Award

Awards: BSI Kitemark Award

De BSI Kitemark award

BSI is een organisatie op het gebied van normalisatie voor bedrijven. De zij bieden hiermee de tools waarmee bedrijven prestaties kunnen verbeteren, risico’s kunnen verkleinen en een duurzame groei kunnen bewerkstelligen. Als internationaal leider die helpt organisaties te verbeteren, variëren de klanten van topmerken tot kleine, lokale bedrijven. 

Het BSI Kitemark™ is een kwaliteitskeurmerk dat eigendom is van, en beheerd wordt door BSI. Het is een van de meest herkenbare symbolen voor kwaliteit en veiligheid. De BSI Kitemark award wordt overhandigd aan bedrijven  die, niet alleen dit keurmerk verworven hebben, maar ook excelleren in hun vakgebied.

Het BSI Kitemark symbool is uitgevoerd in 25 mm dik aluminium. De zijkanten zijn gematteerd, terwijl de voor- en achterzijde uitblinken door hun prachtige, schitterende oppervlak. De aluminium vorm staat op een massief rode kristallen plaquette. De ronde vorm is een link naar de rode punt in het BSI logo. De naam van de winnaar word op de ronde zijde van deze rode plaquette aangebracht.

 Klik op deze link voor de eerste uitreiking van de BSI Kitemark Awards

OPDRACHTGEVER: BSI Group
AFMETINGEN: Nr.1: 22,5 x 17 x 12,5 cm (Hoogte x Breedte x Diameter)
ONTWERPER: Ronald van de Grift

Prijzen op aanvraag