Awards: BISSEL Black Base Award.

Awards: BISSEL Black Base Award.

Deze Award is gemaakt van 15 mm dik massief floatglass en 25 mm dik massief zwart kristal. De glans van het gepolijste glas en het diep zwarte kristal geven de award een exclusieve uitstraling.

Het logo is gematteerd aangebracht op het oppervlak van de voorste glasplaquette. Eventueel kan er een tekst of decoratie de zwarte sokkel geplaatst worden. Het logo en de eventuele decoratie kunnen gematteerd, maar ook in kleur uitgevoerd worden. In de slideshow zijn beide varianten te zien.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Bissell
AFMETINGEN:  20,5 x 25 x 7,5 cm (HxBxD)

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een waardig moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie beloont met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen belonen met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events:INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl
Fax: +31 (0)573 40 10 93