Awards: BBE AWARD

Awards: BinnenBouw Expert Award

Waarom de BBE Award?

Dagelijks worden de mooiste, meest duurzame binnenbouw projecten opgeleverd met tevreden klanten. De plafond- en wandmontage, hetzij totaalafbouwbedrijven leveren hier een belangrijke bijdrage aan. De oplevering van een project is een resultaat van meerdere facetten binnen een organisatie. Niet iedereen ziet of weet dat. Daarom wordt i.s.m. Plafondenwand.info in november 2018 de eerste BinnenBouw Expert Award uitgereikt aan de meest vooruitstrevende BinnenBouw Expert.

In het ontwerp zijn wand en plafond uitgevoerd in helder glas, blauw kristal en bamboe. In het plafond zijn ‘spots’ opgenomen. De ‘1’ is gemaakt van massief aluminium. De decoratie is uitgevoerd in goud en donkerblauw folie. De voet is gemaakt van massief blauw kristal.

De award is  volledig handgemaakt.

OPDRACHTGEVER: NOA Veenendaal
AFMETINGEN:
35 x 15 x 15 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Amazon, ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl