Awards: 3FM Awards 2018 versie 2&3

Awards: 3FM Talent Award 2018 versie

3FM sluit het festivalseizoen af met de uitreiking van de 3FM Awards. Er vallen awards te winnen in de categorieën Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video, Beste Fans en Beste 3FM Talent.

De categorieën zijn bekend, de winnaar niet. Om de spanning bij de genomineerden er nog even lekker ín te houden is het ontwerp uitgevoerd met een verborgen naam van de winnaar. Het aluminium ‘schild’ van de award kan om zijn as draaien! Bij de uitreiking kan de award getoond worden zonder dat de naam van de winnaar te zien is. Door het schild, naar achteren te draaien, wordt de naam van de winnaar zichtbaar. 

De 3FM Award is uitgevoerd in helder kristalstaf, ommanteld met aluminium koker, gecombineerd met een sokkel van bamboe. Versie 2 heeft een ronde, vlakke sokkel. versie 3 een taps toelopende sokkel met daaronder de ‘rocket engines’ in de vorm van een  metalen, taps toelopende conus. Deze variant geeft de award een opwaartse richting. Geen lift, maar een raket!!De decoraties zijn uitgevoerd in transparant vinyl. De decoraties zijn slechts een voorbeeld. Nadere invulling volgt na overleg.

De award is  volledig handgemaakt.

OPDRACHTGEVER: 3FM
AFMETINGEN:
27 x 7,5 cm(Hoogte x Diameter)
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Amazon, ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl