Awards: 100%NL Beste Plugger – Manager Award 2017 VERSIE 2

Awards: 100%NL Beste Plugger –  Manager Award 2017 VERSIE 2

Op het 100%NL Awards Gala worden dit keer twee nieuwe categorieën aan het evenement toegevoegd. Twee vakprijzen, te weten de beste Plugger- en de beste Manager award. Aan de winnaars in deze twee categorieën wordt een nieuwe award uitgereikt. Bij deze twee beroepsgroepen ligt de nadruk vooral op het promoten van albums en van optredens (Plugger), en het persoonlijk / financieel begeleiden van de artiest of band. De winnende artiesten van de 100%NL Awards, kunnen op het podium staan dankzij de Plugger en Manager. Dus is de Beste Plugger, of Beste Manager Award ook een prijs waar je goed mee voor de dag moet kunnen komen. Qua uitvoering een duidelijk verschil, maar ook met een geweldige uitstraling. 

De 100%NL Beste Plugger-Manager Award is uitgevoerd als glazen ‘vinyl’plaat en is gemaakt van van 6 mm dik, zwart gecoat glas. In het zwart gecoate oppervlak is de decoratie aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek. in de vorm van gematteerde groeven en label. De glazen ‘vinyl’plaat is geplaatst op een aluminium schijf, die door het gematteerde oppervlak heen, zichtbaar is. De’vinyl’plaat, gemonteerd op de aluminium schijf, zijn samen middels een massief aluminium staafje gemonteerd op een ronde, oranje kristallen plaquette. Aan de voorzijde is de decoratie in twee kleuren aangebracht. 

OPDRACHTGEVER: 100%NL
AFMETINGEN:  180x150x125 mm (HxBxD)

ONTWERP: Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Amazon, ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl