Awards: 100%NL 2018 Oeuvre Award

Awards: 100%NL 2018 Oeuvre Award

De winnaars 100% NL awards worden jaarlijks door de luisteraars gekozen. De beste artiest, de beste hit, de beste band van het jaar zijn zo een paar van de verschillende categorieen waarin winnaars gekozen worden.

Voor het nieuwe concept voor de 100%NL awards 2018 is de (Radio)Speaker als uitgangspunt genomen. De speaker is uitgevoerd in lagen glas van 12 en 19 mm dikte. Aan de achterzijde een aluminium plaquette. De speaker is schuin-liggend op de ronde oranje kristallen plaquette geplaatst. Het 100%NL logo is gedecoreerd op voorzijde van de glazen plaquette . De categorienaam is gedecoreerd op de bovenzijde van de oranje kristallen sokkel.

De award is  volledig handgemaakt.

ONTWERPER: Ronald van de Grift

OPDRACHTGEVER: RADIO 100%NL

AFMETINGEN: 16x16x14 cm(LxHxD)

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Amazon, ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl