AWARDS: Unilever druppel Award

AWARDS: Unilever druppel Award

Deze Award is gemaakt van massief helder kristal, blauw en groen kristal gecombineerd met een achterplaquette van massief aluminium in de vorm van een vallende druppel. Op de kristallen sokkel is een ambachtelijk geblazen kristallen druppel. Er kan een decoratie aangebracht d.m.v. zandstraaldecoratie. Eventueel ingelakt met de kleuren van het logo/tekst.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Unilever
AFMETINGEN:  15×10 cm (LxDiameter)

Onze bijzondere ontwerpen maken de uitreiking een waardig moment. Iedereen ziet dat u een geweldige prestatie beloont met een bijzondere award. Of het nu om uw eigen ontwerp gaat, of van een van de talenten binnen ons bedrijf.

De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen belonen met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Niet alleen de exclusiviteit van onze handgemaakte business awards maakt uw keuze voor Business Glass logisch. Onze prijzen zijn namelijk helemaal niet zo exclusief; voor een bescheiden uitgave heeft u al één of meerdere business awards die een onbetaalbaar effect op uw publiek zullen hebben. Zo kunt u binnen het budget blijven, terwijl u toch kan ‘uitpakken’ met uw business awards.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en een beperkt budget? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Business Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een scherp budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Onze levertijden zijn kort. Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve op maat gemaakte kristallen awards kunnen al snel leverbaar zijn.

Meer over onze business awards

De unieke en exclusieve uitstraling van onze business awards hebben er voor gezorgd dat wij vaak worden gevraagd voor het bedenken en maken van business awards voor kleine maar ook zeer grote en bekende organisaties. De ontwerpen van Business Glass werden uitgereikt door bedrijven als Heineken, radiozender 100%NL, ABN AMRO, Philips, de Duits-Nederlandse Handelskamer, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken. Maar ook uitgevers en organisatoren van zakelijke evenementen en vakbeurzen als bijvoorbeeld VakMedianet, Reed Business en VNU.

Soorten business awards

Er is heel veel is mogelijk. Uiteenlopende vormen, bewerkingen en effecten zijn niet alleen haalbaar, maar maken ook het succes van onze business awards. Bovendien zijn de exclusieve materialen prachtig. Denk aan het mooiste kristal of glas, maar ook aan combinaties met RVS of natuursteen. Bekijk ook hier de voorbeelden.

Voor vragen of meer informatie over uw mogelijkheden voor business awards neemt u contact op via:

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl
Fax: +31 (0)573 40 10 93

Business awards die passen bij uw situatie, en binnen uw budget? Business Glass !. Ontdek onze prachtige exclusieve objecten!