3D lasergifts: SHIMANO DERAILLEUR

3D lasergifts: SHIMANO DERAILLEUR

Shimano is een van de toonaangevende producenten op het gebied van High Tech onderdelen voor fietsen in de breedste zin van het woord. Onderdelen voor racefietsen, ATB fietsen, maar ook toer- en recreatiefietsen. Ter gelegenheid van de presentatie van een nieuw type derailleur is dit 3D laser block gemaakt om de details goed zichtbaar te maken voor de kenners. De beste dealers hebben dit 3D laserblock op een feestelijke gelegenheid ontvangen. De opdracht is in een oplage van 50 stuks geproduceerd. Het heldere gedeelte is gemaakt van K9 glas. Een kristalheldere glassoort waar ook brilleglazen van gemaakt worden. De decoratie, bestaande uit duizenden ‘brandplekjes’ is aangebracht d.m.v. 3D lasertechniek. Het onderste gedeelte is gemaakt van zwart kristal. Doordat de totale vorm als één geheel is geslepen en gepolijst sluiten beide delen naadloos aan elkaar.

De reguliere 3D laserblocks van andere leveranciers, hebben geen zwarte onderlaag. Op een lichte of oneffen ondergrond valt de laserdecoratie dan vaak weg en zijn krassen aan de onderkant goed zichtbaar. Door het zwarte gedeelte van de 3D Laserblocks van Business Glass  valt de decoratie op een chique manier op en zijn krassen aan de onderzijde niet zichtbaar in het heldere kristal.

OPDRACHTGEVER: Shimano Europe
AFMETINGEN:  100x125x65 mm (BxHxD)

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een waardig moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events:INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl