3D lasergifts: Philips Automotive 1Bth Chip

3D lasergifts: Philips Automotive 1Bth Chip

 Philips Automotive heeft ter gelegenheid van de productie van de 1 miljardste chip dit 3D laserblok door ons laten maken. De chip is geplaatst op een kristallen zuiltje. Een uitvergroting van deze chip is geplaatst in de auto in het grote 3D laserblok.

De 3D laserblokken die wij leveren zijn voorzien van een donkere bodem. Hierdoor is de 3D decoratie duidelijk aanwezig. Bij 3D laserblokken van ándere leveranciers, is de ondergrond en de weerspiegeling ervan door het 3D laserbeeld heen, storend zichtbaar. Krassen aan de onderzijde, idem dito.

OPDRACHTGEVER: Stag Club
AFMETINGEN:  135 x 75 x 75 mm, 90 x 50 x 50 mm (BxHxD)

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een waardig moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events:INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl