Awards: NCCC Bizz of the Year Reminder Award.

Award Concept: NCCC Bizz of the Year Reminder Award 2017

Het concept voor de de NCCC Reminder Award 2017 is gemaakt van massief ambachtelijk geslepen glas van 25 mm dik. De dikte van het glas is uitzonderlijk. Het geeft de award echt ‘body’ maar is moeilijk verkrijgbaar en bewerkbaar. Ambachtelijk slijpen en polijsten zijn een paar technieken waarmee we onze ontwerpen in eigen atelier maken. Het nieuwe NCCC logo is in transparante, rode folie aangebracht op de achterzijde van de staande plaquette. Aan de onderkant van de liggende plaquette is een laag van hetzelfde materiaal aangebracht. Door de spiegelwerking van de hoogglans gepolijste kanten van de plaquettes geeft dit een fraai beeld.

Aan de voorzijde kan een decoratie aangebracht worden. Dit kan eveneens op de liggende plaquette.

OPDRACHTGEVER: Netherlands-Canada Chamber of Commerce (NCCC)
AFMETINGEN:  150x150x75 mm

ONTWERPER: Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events:INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl