EXCLUSIEVE AWARDS

Exclusieve awards

Zoekt u exclusieve awards, prijzen met ware allure? Wilt u een bijzondere prestatie of persoon op een gepaste manier eren en erkennen? Dan zoekt u de exclusieve awards waar Business Glass zo bekend om staat. Veel grote en bekende organisaties kozen al voor de unieke uitstraling van onze exclusieve ontwerpen. Ons team kan snel inspelen op uw wensen. Uw budget, de vormgeving, de exclusieve uitstraling, maar ook de (korte) levertijd zijn leidend in het ontwerp- en productieproces.

Ook al zijn onze awards exclusief; Onze grote en tevreden klantenkring is ook te danken aan onze budgetvriendelijke prijzen. Deze maken het ook voor u mogelijk om een statig en waardig gebaar te maken, terwijl u maar een zeer beperkt bedrag uitgeeft.

Neem nu contact met ons op voor uw eigen exclusieve award.

Over onze exclusieve awards

Business Glass maakt voor zowel grote als kleinere bedrijven en organisaties exclusieve awards voor belangrijke gebeurtenissen. Of u nu in kleine kring een bijzondere persoon of prestatie wil belonen, of op een groot event of evenement iemand in de schijnwerpers wil zetten? Exclusieve Awards van Business Glass brengen u meer dan u verwacht. De ontwerpen zijn bijzonder verassend en uniek. Sterke ontwerpen en combinaties van diverse exclusieve materialen kunnen een ongekend mooi effect creëren. Bijvoorbeeld glas gecombineerd met natuursteen of geanodiseerd aluminium, maar ook kristal met RVS (roestvast staal) hebben een exclusieve uitstraling. En of u nu zelf een ontwerp aandraagt of dit over laat aan ons team, exclusieve awards van Business Glass zijn altijd verrassend, en staan borg voor de juiste aandacht binnen uw budget.

Onze exclusieve awards pronken onder meer bij bedrijven en organisaties zoals:

  • Heineken
  • Nationale Nederlanden
  • ABN AMRO, ING
  • Radio 100%NL
  • Ministeries van Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken

Is extra allure op uw evenement betaalbaar? Door de Exclusieve awards van Business Glass wel!