Awards: Heineken Africa, Middle East & Eastern Europe Award

Awards: Heineken Africa, Middle East & Eastern Europe Award

Deze exclusieve award wordt jaarlijks uitgereikt aan de best presterende Heineken brouwerij in de regio Afrika, Midden Oosten en Oost Europa. De award is gemaakt van 19 mm én 25 mm dik floatglas en groen kristal. Een custommade decoratie, uitgevoerd in de vorm van een gestileerde weergave van de landen in de betreffende regio.

De decoratie is uitgevoerd d.m.v. (zand)straaltechniek. Een techniek waarbij grit met hoge druk op de oppervlakte van het glas wordt geblazen. Hierdoor wordt het glas gematteerd op de delen die niet bedekt zijn met een flexibel, beschermend materiaal. Het harde grit ‘schuurt’ het glanzende oppervlak open, waardoor een gematteerd oppervlak ontstaat. Op de delen van het glas die bedekt zijn met het flexibele materiaal, ‘stuitert’ het grit terug. Deze delen blijven onaangetast, glanzend. (zand)straaltechniek kan, met lage druk, als zachte mattering toegepast worden. Als er met hoge druk ge(zand)straald wordt, ontstaat er een diepte in de decoratie. 

De decoratie voor deze award is d.m.v. deze twee methoden  van (zand)straaltechniek opgebouwd uit diepe lijnen als gestileerde contourlijn van de verschillende landen, gecombineerd met een zacht gematteerd oppervlak  tussen deze contourlijnen.

De award is  volledig handgemaakt.

OPDRACHTGEVER: Heineken
AFMETINGEN:
20x30x10 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Amazon, ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl